Minecraft Kalas

För dig som vill Minecraft kalas med tema Minecraft så hittar du här papperstallrikar, ballonger, inbjudningskort, dekorationer, bordsdukar och annat annat som behövs för att hålla i ett barnkalas med det som tema. Perfekt till alla Minecraft-spelare som fyller år och vill ha det som tema på sitt kalas.

Det är både enkelt och billigt att anordna ett Minecraft-kalas vad gäller dukning. Med servetter, pappmuggar och ballonger med pixliga och fyrkantiga Minecraft-motiv kommer du långt, och detta kostar under hundralappen.

Just nu hittar du 58 st Minecraft Kalas & Festprylar här på Minecraftprylar.se.

Visar alla 58 resultat

Tips för Minecraft kalas

För att verkligen ha ett komplett Minecraft-tema på kalaset kan du även ha bordsduk och olika hängande dekorationer så att det verkligen blir övertydligt vad temat för kalaset är. Vill du ha allt i ett finns det även färdiga kalaspåsar med både ballonger och andra tillbehör som man köper i ett paket.

Utöver Minecraft-produkter kan du även välja servetter, ballonger, dukar m.m. som går i samma gröna färgtema som återfinns i spelet. På så sätt blir det enklare att hitta dekorationer till kalaset.

Inbjudningskort för barnkalaset kan du göra enkelt själv om du inte vill beställa. Vi har en enkel gratis mall för Minecraft kalasinbjudan som du kan ladda ner här.